• 210 9844880 -
  • 6942 291212
  • Αρτέμιδος 60, Π. Φάληρο, Νότια προάστια – Αθήνα

viografiko

Παναγιωτίδης Βασίλειος

Ειδικός Καρδιολόγος

Υπεύθυνος Καρδιολογικού Ιατρείου – Εργαστηρίου CARDIO-LAB

Εξειδικευμένος στην υπερηχοκαρδιογραφία και στις νεότερες τεχνικές της (άδεια από το ΚΕΣΥ)

Με τεράστια εμπειρία σε triplex, δοκιμασίες κόπωσης & holter ρυθμού- πίεσης, spect μυοκαρδίου

Αναλυτικά:

Γεννήθηκε το 1965 στην Κωνσταντινούπολη και έλαβε το απολυτήριο του από το επιστημονικό τμήμα του Ζωγραφείου Λυκείου.

Είναι απόφοιτος του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών με θέμα την απεικονιστική καρδιολογία (8F-FDG PET/CT).Κατά την 2ετή υπηρεσία υπαίθρου εργάστηκε στο Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Σητείας, αποκτώντας έτσι γνώσεις καρδιολογίας από τους πρώτους κιόλας μήνες της ιατρικής του πορείας. Ακολούθως, υπηρέτησε στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων δύο χρόνια ως ειδικευόμενος Παθολογίας και ένα χρόνο σαν ειδικευόμενος Καρδιολογίας.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο του Πειραιά, όπου εκτός από την σημαντική κλινική εμπειρία που απέκτησε, συμμετείχε ενεργά και στο ερευνητικό έργο της κλινικής με πολλές δημοσιεύσεις σε έγκριτα ελληνικά και ξένα περιοδικά, καθώς και συμμετοχές  σε πολλά συνέδρια.

Εξασκεί την Καρδιολογία ως Ειδικός Καρδιολόγος από τις αρχές του 2005 στον ιδιωτικό τομέα και από το 2006 διατηρεί το Καρδιολογικό Ιατρείο CARDIO-LAB, στο Παλαιό Φάληρο. Λόγω της εξειδίκευσής του στις παρακλινικές εξετάσεις και στις νεότερες τεχνικές της υπερηχογραφίας, το Ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό. Τον τιμά με την εμπιστοσύνη του, μεγάλος αριθμός ασθενών τους οποίους παρακολουθεί συστηματικά.

Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, στα  νοσοκομεία  ΥΓΕΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ και ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και στα διαγνωστικά κέντρα BIOCHECK Γλυφάδας και  ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Σαλαμίνας.